privatundervisningen logo
Daniel Theodor H. Henriksen

Daniel Theodor H. Henriksen

Intern i Privatundervisningen

Jeg har i de siste ukene vært så heldig å få være intern hos Privatundervisningen. I denne perioden har jeg hjulpet til med å produsere innhold for sosiale medier og hatt ansvar for å vedlikeholde noe av innholdet på nettsiden deres.

Hva vil jeg?

Etter jeg begynte på studiet digital markedsføring, har jeg lenge synes det vært vanskelig å vite konkret hva jeg vil jobbe med senere. Det å kunne være kreativ med å lage innhold er noe jeg har tenkt kunne være interessant. Etter å ha jobbet bare kort tid i Privatundervisningen kan det tyde på at tankene mine har vist meg riktig retning.

Daglig leder i Privatundervisningen, Eirik Broms, har gitt med den kreative friheten som jeg setter stor pris på. Dette har medført at timene jeg jobber fyker unna i en fei. Er det en ting jeg har erfart når jeg synes tiden går fort, er at jeg har det gøy.

Selvom internet egentlig bare skulle vare noen uker, har jeg vært så heldig at jeg får være med ut hele februar. Med andre ord mange flere kreative timer med innholdsproduksjon.

På riktig spor!

Jeg kan med sikkerhet si, selv bare etter å ha jobbet 3 uker med innholdsproduksjon, at dette absolutt er noe jeg vil implementere i mitt fremtidige arbeid som digital markedsfører.

Jeg har jobbet en del med å produsere og skrive tekster tidligere. Dette er noe jeg synes er gøy, men til tider kan være litt tørt. Det å jobbe kreativt med bilder og video er noe jeg definitiv vil suplementere til tekstarbeidet. Med andre ord er det dette jeg vil utvikle ferdighetene mine i videre.

Noe av arbeidet jeg har gjort

På instagramkontoen til Privatundervisningen legges det hyppig ut nytt innhold. Sjekk ut og følg profilen deres. Jeg legger her ved noe av det innholdet jeg har produsert siden min oppstart som intern. Enjoy!

OBS: Se videoene inne på Instagram profilen til Privatundervisningen for å få sett i riktig format.

View this post on Instagram

Det er ikke bare hvordan du legger opp skolearbeidet som har noe å si hvordan man presterer. Å ha gode hverdagsrutiner er noe som også spiller en rolle på skolehverdagen. Her er noen av tipsene gjengen fra Høyskolen Kristiania hadde å komme med? ——————————————————————————-? Å trene regelmessig er vitenskapelig bevist for å prestere bedre både fysisk og psykisk. Å ha gode treningsvaner vil altså påvirke skolearbeidet i positiv forstand. ———————————————————————————☀️ Står man fast for lenge med en oppgave er det fort gjort å låse seg i et spor der man ikke ser løsninger. Kom deg ut i naturen eller finn på noe annet du er glad i å gjøre. Plutselig får du en helt annen synsvinkel på problemet du sto fast på. ———————————————————————————? Mat er som bensin for kroppen. Å få i seg et sunt og variert kosthold er avgjørende for at hjernen og kroppen fungerer i en hektisk skolehverdag. ———————————————————————————? Få deg nok søvn. Det anbefales å få seg minst 8 timer søvn for å være mest mulig uthvilt. ———————————————————————————? Husk å kose deg❤️ ——————————————————————————— Synes du det er vanskelig å få seg gode vaner i hverdagen? Spør venner, familie eller oss i Privatundervisningen for flere tips? PS: Du er best? . #hverdag #hverdagstips #privatundervisning #privatundervisningen #høyskolenkristiania

A post shared by Privatundervisningen AS (@privatundervisningen) on

Video av studenter ved Høyskolen Kristiania som deler sine beste hverdagstips.
Video av studenter ved Høyskolen Kristiania som deler sine beste studietips.


Om Privatundervisningen:

«Privatundervisningen ble startet med en visjon om å bidra til å få flest mulig elever til å bestå videregående skole, og den visjonen gir vi alt for å etterleve hver eneste dag. Jo flere vi kan hjelpe, jo bedre er det. Derfor er vi også opptatt av å ha så mange dyktige undervisere på laget som mulig, og dersom du tenker at du er den typen som får noe tilbake av å hjelpe andre mennesker vil vi gjerne ha deg med på laget.»

Jeg ønsker å takke Privatundervisningen for muligheten de har gitt meg som intern. Det har hittill vært veldig nyttig og fått jobbet «hands-on», for å få et best mulig læringsutbytte.