person-trikk-gate-mennesker-knapper-bose
Daniel Theodor H. Henriksen

Daniel Theodor H. Henriksen

Video: Slik løste vi eksamen med Bose som «kunde»

Her kommer et kort innlegg om hvordan gruppen min løste en eksamen ved Høyskolen Kristiania.

Høsten 2020 hadde vi en eksamen i faget konsept og visualisering. Her skulle vi skulle velge oss ut en valgfri kunde vi fiktivt skulle presentere en kampanje til. Vi valgte oss ut Bose, hvor vi ønsket å fokusere på noen av de viktigste spesifikasjonene til merkevaren.

Eksamen bestod av flere deler, men i dette innlegget vil det kun bli vist filmene vi lagde rundt de ulike spesifikasjoner hos Bose. De 2 filmene vi lagde har et fokus på støyreduksjon og treningsonen.

Video 1: Støyreduksjon

I den første videoen vi lagde ønsket vi å få frem hvordan man kan få mer ro i en hektisk og mastete hverdag. Filmen består ikke av tale, da vi heller ønsket å ha en «Show, Don´t Tell» tilnærming. Vi laget også en landingsside til denne videoen som viser til fordelene med å velge headset fra Bose.

Reklamefilm for Bose som fokuserer på støyreduksjon

Video 2: Finn treningssonen

I den andre videoen har vi mer fokus på trening og hvordan øreproppene til Bose kan hjelpe deg komme inn i din egen sone. Sammen med videoen har vi skrevet opp hva som er fordelene med å bruke nettopp disse øreproppene.

Reklamefilm for Bose som fokuserer på komfort

Landingsside med fordeler

Sammen med filmene ble det også et strategidokument, men skal spare dere for den tørre og akademiske lesingen.

Legger heller med landingssiden vi lagde hvor man får vite mer om Bose sine produkter og fordeler. Her kan man trykke seg rundt for å lære mer om de ulike produktene. Sjekk den ut her (OBS ikke responsiv på iPad).