hjertvik-media-logo
Daniel Theodor H. Henriksen

Daniel Theodor H. Henriksen

Hjertvik Media: Synlighet på nett gjort enkelt, raskt og rimelig

I løpet av mitt første år som digital markedsføring student var det denne bloggen som var mitt sideprosjekt. Nå som jeg er inne i mitt andre år bestemte jeg meg å «step it up a notch» ved å ha et litt større sideprosjekt, nemlig et eget firma. Nærmere bestemt enkeltpersonsforetaket: Hjertvik Media.

Enkelt, raskt og rimelig

Min filosofi er å gjøre ting så enkelt som mulig. På denne bloggen skriver jeg om ting som kan virke komplekse på et mer banalt og enkelt språk. Den samme filosofien er tenkt i Hjertvik Media. Derfor er mottoet til Hjertvik Media å gjøre synlighet på nett enkelt, raskt og rimelig.

Det er nemlig synlighet på nett for små bedrifter Hjertvik Media fokuserer på. Dette tilbys gjennom tjenestene:

Så hva legger jeg egentlig i mottoet «enkelt, raskt og rimelig» når det kommer til disse tjenestene? Her er en kjapp gjennomgang:

1. Enkelt

Det å bedrive digital markedsføring kan mange se på som vanskelig og en komplisert prosess. I Hjertvik Media legger vi det opp til at det skal være en så enkel prosess som mulig for kunden, uten at de trenger å involvere seg i stor grad. Kundeforholdet gjennomføres fra A-Å med 4 enkle steg:

  1. Bli kjent
  2. Arbeidsprosess
  3. Revidering
  4. Publisering

hjertvik-media-jobb-vektor-figur-tekst

2. Raskt

En nettside eller annonsering trenger ikke ta lang tid å lage før den er klar til å publiseres. Selvom det tar kort tid betyr ikke dette at man ikke stadig må optimalisere tjenesten. Men ofte er en prosess med for eksempel å få en nettside ut til verden en lang prosess, som kan optimaliseres ved å bruke de riktige verktøyene. Dette er noe Hjertvik Media ønsker å gjøre for kundene.

3. Rimelig

Også er det så klart noe av det viktigste i verden (enten du liker det eller ikke); penger. Tjenestene Hjertvik Media tilbyr trenger ikke koste skjorta. For eksempel er det ikke dyrt å opprette en god nettside. Men nå er det jo sånn at store bedrifter skal kunne finansiere alle utgifter, så det er forståelig at prisene er høye. I Hjertvik Media derimot jobber foreløpig bare jeg, og så lenge jeg sitter igjen med en liten profitt + stort læringsutbytte, så er jeg fornøyd.

Google annonsering er det mange som betaler unødvendige store summer på, da det er vanlig å bruke predefinerte innstillinger. I Hjertvik Media setter vi opp alle innstillinger manuelt, for å presse mest mulig ut av dine annonsekroner.

Mer om hvordan bruke Google Ads på en god måte kommer jeg tilbake til i senere innlegg på denne bloggen.

hjertvik-media-forside

✅Første kunde i boks

Selvom firmaet (Hjertvik Media) er helt i oppstartsfasen har jeg vært så heldig å fått inn min første kunde: Optmized Energy (Opt-E).

«Opt-E er et selskap som hjelper bedrifter med å optimalisere deres maskinparker. Dette gjør de ved å bruke AI teknologi som reduserer energinivået på industrielle pumper og vifter med 30-70%. Dette medfører enorm besparelse på både penger og miljø.«

Hjertvik Media er nettopp ferdig med å lage ny nettside til Opt-E. Prosessen med å jobbe med en reell kunde har vært spennende og ikke minst lærerik. Jeg kommer til å dele et case fra dette samarbeidet på Hjertvik Media sine hjemmesider i nærmeste fremtid, så hold deg oppdatert på LinkedIn.

Frem til Case-studiet kommer, så legger jeg ved en hyggelig tilbakemelding som Petter fra Opt-E ga til Hjertvik Media:

«Hjertvik Media som er leverandør av vår hjemmeside har levert på både tid og pris. Hjertvik Media har en profesjonell og meget hyggelig væremåte som er lett og kommunisere med og som holder avtaler og tidsfrister.
Takket være Hjertvik Media har nå vår nye hjemmeside et meget profesjonelt preg og kan sammenliknes med de beste i klassen.» – Petter Thomassen (CEO i Opt-E).

opt-e-data-iphone-hjertvik-media

Hjertvik Media🔮

Det er enda tidlig i prosessen for dette firmaet, og jeg vil derfor poste nye innlegg om Hjertvik Media så fort ting utvikler seg. For mer info om Hjertvik Media, så er det bare å besøke hjemmesiden.

Vet du om noen som trenger hjelp til å bli mer synlig på nett, så ikke nøl med å ta kontakt på Hjertvik Media sine hjemmesider. I første omgang er det å lage nettsider Hjertvik Media tilbyr. Google annonsering vil være tilgjengelig rett rundt hjørnet. 

Hjertvik Media + deltidsjobb?

Selvom jeg lærer ekstremt mye innenfor både digital markedsføring og business ved å jobbe med eget firma, ønsker jeg fortsatt å skaffe meg en relevant deltidsjobb ved siden av. Jeg er svært interessert å jobbe i et byrå som blant annet jobber med innhold, annonsering, strategi og/eller SEO.

Send meg en mail hvis du vil ta en prat med meg angående potensiell deltidsjobb.

Til slutt; husk å følge Hjertvik Media på sosiale medier: