nettside-opt-e-hjertvik-media
Daniel Theodor H. Henriksen

Daniel Theodor H. Henriksen

Kundecase: Opt-E

I Hjertvik Media har vi vært så heldig med å hjelpe Opt-E med å modernisere og optimalisere deres tidligere nettside.

Opt-E er et selskap som hjelper bedrifter med å optimalisere deres maskinparker. Dette gjør de ved å bruke AI teknologi som reduserer energinivået på industrielle pumper og vifter med inntil 30-70%. Dette medfører enorm besparelse på både penger og miljø.

Hjertvik Media sitt oppdrag ble derfor å planlegge et design som som var enkelt og minimalistisk. En annen faktor som var avgjørende var å få brukere av nettsiden til å forstå innenfor 3 sekunder hva Opt-E tilbyr. 

Oppmerksomhetsvidnuet til folk i samfunnet i dag er kort, og derfor er dette noe som vi forbedret fra den gamle nettsiden (Besøk Opt-E sin nettside eller se før og etter bilde under). 

📣Et tydelig budskap

Som nevnt over er det viktig å fange brukeren av nettsiden med engang. Ved å tidlig få frem hva som er unikt med Opt-E vet vi at alle som besøker siden vet hva de kan hjelpe med. Som du ser over kom det ikke tydelig frem hva Opt-E drev med på den gamle nettsiden.

opt-e-ny-nettside-hero

🇳🇴🇬🇧Fra 1 til 4 sider + 2 språk

Ved å ha flere undersider (hjem, hva vi gjør, om oss, kontakt) vil det være lettere å rangere høyere i Google sitt søkeresultat. Dette har med å gjøre at siden har mer innhold som er relevant til de ulike undersidene. Den gamle siden hadde kun 1 side, noe som gjør at det krever mer for å rangere i Google.

I tillegg ønsket Opt-E å ha nettsiden på både norsk og engelsk, ettersom de har kontakter utover Norge. Dette gjør at de når ut til en bredere målgruppe, og får flere muligheter når de senere skal markedsføre på nettsiden.

🦾 Moderne design

Ettersom Opt-E driver med AI teknologi var det viktig å vise frem siden i et morderne og stilrent design. Ved å holde siden minimalistisk og ha et tidsriktig uttrykk, står dette godt i stil til Opt-E sin profil.

daniel-theodor-vektor-person

☎️ Tett kommunikasjon

Viktigst av alt er kommunikasjonen. Hjertvik Media og Opt-E hadde gjennom perioden nettsiden ble utviklet tett kommunikasjon. Nettsiden revidert flere ganger og ble ikke publisert før Opt-E var fornøyd med resultatet. Les mer om hvordan jeg jobber i Hjertvik Media.

Vil du ha GRATIS førsteutkast på ny nettside?

Er du ute etter å få deg en ny nettside til en rimelig pris? I Hjertvik Media hjelper jeg deg med å lage ny eller modernisere din eksisterende nettside med et profesjonelt preg innen kort tid. Trykk på knappen under for å lese mer og sende en forespørsel.