kim-nygaard-skjerm-iphone-mac-ny-nettside-hjertvik-media
Daniel Theodor H. Henriksen

Daniel Theodor H. Henriksen

Kundecase: Kim Nygaard

I enkeltpersonsforetaket mitt Hjertvik Media har jeg fått inn nok en kunde jeg har hjulpet med å oppgradere nettsiden. Denne gangen har jeg vært så heldig med å få hjelpe kurs- og foredragsholder Kim Nygaard (kimnygaard.com).

Kim Nygaard er Senior digital rådgiver i Metro Branding og brenner for god digitalkommunikasjon som fører til synlighet på web og effekt for kundene.

Kim er en entusiastisk foredragsholder, og mottar alltid særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform.

Kilde: Metro Branding

En leken tilnærming

Kim er som beskrevet over en entusiastisk foredragsholder, som er fremoverlent og har en konkret og leken tilnærming i kursene og foredragene han holder. Dette var også noe Hjertvik Media ønsket å uttrykke på den nye nettsiden som ble laget for Kim.

Nettsiden har gjennomgående fokus å ha mer mønstre enn hva som er vanlig på en nettside. I tillegg fremkommer det flere bilder av Kim i ulike kurs- og foredragssituasjoner, noe som gjør siden mer levende og gir et lekent utrykk.  

Spesifikasjoner på kimnygaard.com

På nettsiden ble det laget 5 undersider + personvern- og 404-side. På alle sidene ble det lagt vekt på SEO, både teknisk, on-page og off-page. I tillegg hadde Hjertvik Media et fokus på å komprimere innholdet på de ulike sidene mest mulig, uten at det gikk utover kvaliteten. Dette ble gjort med tanke på å holde hastigheten på nettsiden så høy som mulig.

De 5 sidene som ble laget var (se bilder under): 

  • Hjem
  • Kurs og foredrag
  • Konferansier og ordstyrer
  • Kurs i SEO
  • Blogg

Hva har Hjertvik Media gjort?

Hjertvik Media hjalp Kim med å gjøre alt fra A-Å på den nye nettsiden. Samarbeidet startet med å gå over den gamle nettsiden og diskutere innhold som skulle inn på den nye. Etter flere utvekslinger av ideer og revideringer, hadde Kim på kort tid en nye hjemmeside oppe og gå. Gjennom prosessen hjalp jeg blant annet med å:

  • Lage ny nettside i bakgrunn, mens den gamle fortsatt var «live».
  • Installering av Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console, SSL-sertifikat + andre relevante utvidelser i CMS.
  • Overføre bloggposter inn i nytt CMS.
  • Ta i bruk ny hosting-leverandør

Gjennom prosessen var det som nevnt fokus på et tett samarbeid og god oppfølging, slik at Kim alltid skulle føle at hans tanker og ideer ble ivaretatt.

Fornøyde kunder = fornøyd Theo👨🏻‍🦰

Det er alltid hyggelig når noen man hjelper er fornøyd med arbeidet som blir gjort. Kim Nygaard (i likhet med Opt-E) var strålende fornøyd med hvordan sluttresultatet ble. Dette er hva Kim Nygaard hadde å si om Hjertvik Media i etterkant:

Ny nettside?

Trenger du eller vet du om noen som trenger ny nettside? Jeg og Hjertvik Media er her for å hjelpe deg med å få nettsiden opp og gå på kort tid, til en rimelig pris. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat. Hjertvik Media tilbyr i tillegg å gi deg gratis 1. utkast på ny hjemmeside.

Trykk på linken under for å lese mer om hvordan jeg hjelper deg med å få din nye nettside ut i verden.